18.05.2010

ZOIAS SÅNG OM BAKOMSTÅARE

Mokab råts ednaraftrof hco tmasjlöf ed mosretfe med åp nys girdla råf nem nårfikab arän röf ammok hco gis aksuns edakrev mos tirav ah nak ted mev rardnu hco gis rednäv arnda. Tgiksuns aksnag snnäk ted rekcyt ardna ed tta ås jeh regäs hco kcevänk sardna i anänk ed rettäs jeh regäs ed rän. Eraåtsmåkab. Mokab såts ted aks, med relläg ted rän tta tev ed, aj. Rakclib sardna i gis algeps tta ranäjtröf etni ed tta resna hco mokab råts ed, åp atil nak etni nam mos tågon arav tta revö smäks hco mokab råts ed. Avläjs med röf agilmeh dem hco llit hco akröm ås rä mos retehgilmeh rah ed mo mos. Klof tanna röfmarf ppu salläts tta agidräv arav gis resna etni ed mo mos. Neggyr mokab. Mokab råts ditlla mos snnif ted.

Bakom står fortfarande och följsamt de eftersom dem på syn aldrig får men bakifrån nära för komma och sig snuska verkade som varit ha kan det vem undrar och sig vänder andra. Snuskigt ganska känns det tycker andra de att så hej säger och knäveck andras i knäna de sätter hej säger de när. Bakomståare. Bakom stås det ska, dem gäller det när att vet de, ja. Blickar andras i sig spegla att förtjänar inte de att anser och bakom står de, på lita kan inte man som något vara att över skäms och bakom står de. Själva dem för hemliga med och till och mörka så är som hemligheter har de om som. Folk annat framför upp ställas att värdiga vara sig anser inte de om som. Ryggen bakom. Bakom står alltid som personer finns det.

Bakom står alltid som personer finns det. Ryggen bakom. Folk annat framför upp ställas att värdiga vara sig anser inte de om som. Själva dem för hemliga med och till och mörka så är som hemligheter har de om som. Blickar andras i sig spegla att förtjänar inte de att anser och bakom står de, på lita kan inte man som något vara att över skäms och bakom står de. Bakom stås det ska, dem gäller det när att vet de, ja. Bakomståare. Snuskigt ganska känns det tycker andra de att så hej säger och knäveck andras i knäna de sätter hej säger de när. Bakom står fortfarande och följsamt de eftersom dem på syn aldrig får men bakifrån nära för komma och sig snuska verkade som varit ha kan det vem undrar och sig vänder andra.

Det finns personer som alltid står bakom. Bakom ryggen. Som om de inte anser sig vara värdiga att ställas upp framför annat folk. Som om de har hemligheter som är så mörka och till och med hemliga för dem själva. De står bakom och skäms över att vara något man inte kan lita på, de står bakom och anser att de inte förtjänar att spegla sig i andras blickar. Ja, de vet att när det gäller dem, ska det stås bakom. Bakomståare. När de säger hej sätter de knäna i andras knäveck och säger hej så att andra tycker det känns ganska snuskigt. Andra vänder sig och undrar vem det kan ha varit som verkade snuska sig och komma för nära bakifrån men får aldrig syn på de eftersom de följsamt och fortfarande står bakom.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar